Pianoles

Pianoles:

Bij pianoles aan de Popschool Den Haag maak je kennis met de piano, in alle vormen die er nu bestaan. Zo heb je de akoestische piano, de elektrische piano en de synthesizers. Of je nou een beginner bent of een gevorderde, bij Timothy en Robin kan je je techniek verbeteren, nummers uitzoeken en instuderen, leren noten lezen en je kennis bijspijkeren. Dit gebeurt aan de hand van gestructureerde lessen, bestaande uit muzikale oefeningen en het instuderen van stukken. Ook wordt de leerling af en toe begeleid door de docent op een ander instrument om te ervaren hoe het is om samen te spelen.

Let op: Je kan je via het contactformulier gedurende het hele jaar inschrijven voor deze les, de cursusprijs wordt berekend naar het aantal maanden dat het seizoen nog duurt.

Klik hier voor tarieven en prijzen van alle cursussen.

Pianodocent: Timothy Dunn

13698290_524993601029538_4439666825202248482_o

Timothy heeft 9 jaar lang klassiek pianoles gevolgd voor hij overstapte op de basgitaar en aan het Conservatorium van Amsterdam afstudeerde. Sinds hij daar afstudeerde is Timothy betrokken geweest als toetsenist bij Bombay Show Pig en als bassist werkt hij op dit ogenblik aan Indierockband The Great Communicators en progressieve metalband Skellot. Hij is altijd blijven pianospelen en is alleen nog maar gegroeid in kennen en kunnen. Timothy geeft naast pianoles ook basgitaarles en bandcoaching.

 

Pianodocent: Robin Meekel

Robin Meekel

Robin Meekel studeerde als pianist/toetsenist af aan de pop-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Naast zijn liefde voor de piano houdt hij zich bezig met alles wat een toetsenbord heeft. Als hij geen piano speelt, is hij voornamelijk bezig met het componeren en produceren van elektronische muziek. Onder zijn alias Mind & Fancy releaset hij dancemuziek.