Zangles

Of je nou graag onder de douche staat of de sterren van de hemel wil zingen op een podium, je leert het bij Popschool Den Haag!

Wat te verwachten

Stemvorming en projectie

 

Bij Popschool Den Haag kies jij jouw song en daar gaan we mee aan de slag. Interpretatie, presentatie en microfoon techniek zijn belangrijke onderdelen van de les. Alle doelgroepen en niveau’s zijn welkom om zich op te geven voor de popzanglessen. Bij Popschool Den Haag wordt je persoonlijk begeleid om alle aspecten van het zingen, muziek maken en muziek schrijven eigen te maken.

Er wordt gewerkt volgens het CVT systeem van Catherine Sadolin. In de lessen werken we aan ademhaling, ademsteun, de 4 verschillende stemfuncties en het gebruik van kleur en effect.

PSDH_indiv_les-23

In de popzanglessen komen verschillende methodes aan bod en kan er voor verschillende Dinaira geeft les aan alle niveau’s.

Beginners:

Mensen die nog geen ervaring hebben met zingen en het heel graag willen leren op een gezonde en leuke manier.

Gevorderden:

Je hebt al redelijk wat kennis opgebouwd en we gaan verder met wat jij vooral wilt ontwikkelen.

Professional:

Voor zangers met veel ervaring of ambitie om zich voor te bereiden op het conservatorium.

Over de docent

Dinaira Scheffers

Toen Dinaira Scheffers 12 jaar was, kwam ze terecht in diverse popbandjes waar ze verschillende instrumenten konden bespelen. Hoe gaaf alle instrumenten ook waren, zingen was iets waar ze zich het beste mee kon uiten. Ze bleef zich ontwikkelen en is met volle ambitie jaren later naar het Conservatorium in Rotterdam gegaan. Sindsdien speelde ze veel in diverse bandjes, waardoor ze veel ervaring heeft opgedaan. Ze heeft zich ontplooit tot een zangeres met een karakteristiek warm geluid die ze gebruikt in haar band AAPNOOTMIES.
nl_NLDutch