Bandles

Beginners/semi-gevorderd

Heb je altijd al eens in een echte band willen spelen? Heb je geen ervaring of nooit een leuke band gevonden? Bandles is de oplossing! Eindelijk kun je in een échte band spelen en toffe bandleden ontmoeten! Ervaring hoef je niet te hebben; je leert stap voor stap elk instrument kennen (drums, gitaar, basgitaar, keyboard en zang). Een aantal keer per jaar doe je zelfs een echt optreden op één van de bekende poppodia in Den Haag (o.a. Paard café). Samen met de andere bandleden kies je de songs van je eigen favoriete artiest uit om te spelen, maar je leert ook hoe je zelf liedjes kunt maken. Per song wordt er gewisseld van instrument zodat je aan het eind van het lesjaar het instrument kunt uitkiezen dat het beste bij jou past.

Semi-gevorderd/gevorderd

Heb je al enige of flinke ervaring als zanger(-es) of op jouw instrument en wil je graag in een band spelen? Dan is onze cursus ‘Bandles’ zeker iets voor jou! Op basis van leeftijd en niveau worden de bands samengesteld. Wekelijks repeteer je met jouw band (90min) onder leiding van een ervaren bandcaoch en gedurende het seizoen werk je samen naar een aantal optredens toe.

Heb je al een band, maar zoek je wekelijks professionele begeleiding om bijv. aan eigen songs te werken, een sterke live-set neer te zetten of om te helpen bij het regelen van optredens? Ook dan is de cursus ‘bandles’ zeker geschikt!

 

Voordelen bij ons:

– gediplomeerde docenten,actief in de NL popscene

– sessies van 90min ipv 60min zoals bij de meeste aanbieders

– omgerekend dus zeer voordelig!

– mooie locatie in centrum Den Haag

 

Let op: Je kan je via het contactformulier gedurende het hele jaar inschrijven voor deze les, de cursusprijs wordt berekend naar het aantal maanden dat het seizoen nog duurt.

Klik hier voor tarieven en prijzen van alle cursussen.