Gitaarles

Gitaarklas

Gitaar leren spelen aan de hand van de songs die JIJ te gek vindt: Wie wil dat nou niet? Speciaal voor de elektrische gitarist(-e), komt bij de gitaarklas van alles aan bod: akkoorden en solo’s/melodie maar ook ritme en de verschillende basistechnieken. De klasjes bestaan uit maximaal 6 leerlingen en worden samengesteld op basis van leeftijd en spelniveau.

Gitaar  (individueel/duo)

POPschool Den Haag biedt gitaarlessen voor alle niveaus en leeftijden! Naast de algemene technieken gaan we aan de slag met de stijlen en songs die jij graag wilt leren. Samen spreken we doelen af, zoals: zo snel mogelijk in een band leren spelen, een zanger(-es) goed leren begeleiden of zelfs het schrijven van je eigen songs! Ook kun je bij ons terecht om klaargestoomd te worden voor één van de (pop-)conservatoria. Neem contact met ons op en wij koppelen je zsm aan een geschikte docent.

Let op: Je kan je via het contactformulier gedurende het hele jaar inschrijven voor deze les. De cursusprijs wordt berekend naar het aantal maanden dat het seizoen nog duurt.

Klik hier voor tarieven en prijzen van alle cursussen.

Docenten: Tijmen van Wageningen, Ingmar Spaaij en Bram Bol

Gitaar docent: Ingmar Spaaij

farm ingmar

 Ingmar studeerde in 2006 af als gitarist aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten.
Naast een grote liefde voor de gitaar in al zijn vormen (elektrisch, akoestisch, slide, dobro, pedalsteel, ..noem maar op) houdt hij zich veel bezig met songwriting en producing. In zijn eigen  studio werkte hij reeds met diverse acts als Alexander McKenzie, Jeroen Kant en Delouise. Ingmar was voorheen docent/coach aan oa. Rootz in Delft en Het Koorenhuis in Den Haag. Heden is hij ook werkzaam als hoofdvakdocent aan de Zadkine Popacademie in Rotterdam.

 

Gitaar docent: Tijmen van Wageningen

psdh tijmen 2

Als gitarist, zanger, songwriter is Tijmen al meer dan 15 jaar bezig, in diverse bands en later  aan het Amsterdams Conservatorium, waar hij in 2010 afstudeerde aan de popafdeling. Behalve live op het podium bij bands als Pop Up Animal Kids en Kern Koppen is Tijmen vaak te vinden in de studio (Basement Studio, The Womb) waar hij met veel bands werkte (o.a. The Deaf, Kern Koppen, The Tonomats). Naast gitaarlessen in alle stijlen geeft Tijmen ook workshops songwriting, (pre-) productie en studiotechniek.

 

 

 

Gitaar docent: Bram Bol

BRAMBO

Bram studeerde in 2001 af als gitarist aan de jazz-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Als gitarist speelde hij in allerlei formaties, op het moment vooral met zijn band Shifting Daylight en met singer/songwriter David Benjamin. Daarnaast is Bram als songwriter actief en vooral als producer in zijn eigenstudio. Hij werkte met o.a. Snoop Dogg, jazz-rock iconen Focus en de Haagse bands F en Laura Palmer.Bram heeft jarenlang les gegeven op Het Koorenhuis en geeft ook les op de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam.