Pianoles

Pianoles:

Bij pianoles aan de Popschool Den Haag maak je kennis met de piano, in alle vormen die er nu bestaan. Zo heb je de akoestische piano, de elektrische piano en de synthesizers. Of je nou een beginner bent of een gevorderde, bij Timothy en Robin kan je je techniek verbeteren, nummers uitzoeken en instuderen, leren noten lezen en je kennis bijspijkeren. Dit gebeurt aan de hand van gestructureerde lessen, bestaande uit muzikale oefeningen en het instuderen van stukken. Ook wordt de leerling af en toe begeleid door de docent op een ander instrument om te ervaren hoe het is om samen te spelen.

Let op: Je kan je via het contactformulier gedurende het hele jaar inschrijven voor deze les, de cursusprijs wordt berekend naar het aantal maanden dat het seizoen nog duurt.

Klik hier voor tarieven en prijzen van alle cursussen.

Pianodocent: Timothy Dunn

13698290_524993601029538_4439666825202248482_o

Timothy heeft 9 jaar lang klassiek pianoles gevolgd voor hij overstapte op de basgitaar en aan het Conservatorium van Amsterdam afstudeerde. Sinds hij daar afstudeerde is Timothy betrokken geweest bij een breed scala aan bands. Naast zijn solo-projecten Dunn en Skellot is Timothy nu voornamelijk actief met indierockband The Great Communicators en EDM-rockband Voodoo Chambers.