Drumles

Drumles

In de drumles maak je kennis met 1 van de meest spectaculaire muziekinstrumenten; het drumstel. Je leert al snel een aantal simpele ritmes en voor je het weet speel je met je favoriete muziek mee! De docent neemt ook regelmatig een gitaar of basgitaar in handen zodat je ervaart hoe het is om met een ander instrument samen te spelen.

Niet alleen beginners zijn welkom; ook gevorderden kunnen les nemen om bijvoorbeeld hun techniek, sound en/of creativiteit te verbeteren. En mocht je dromen over een studie aan een popopleiding of conservatorium dan kunnen wij je klaarstomen!

Let op: Je kan je via het contactformulier gedurende het hele jaar inschrijven voor deze les, de cursusprijs wordt berekend naar het aantal maanden dat het seizoen nog duurt.

Klik hier voor tarieven en prijzen van alle cursussen.

Docent: Josha Nuis

joshabullerslug

Josha studeerde in 2008 als drummer af aan de pop afdeling van het Amsterdamse conservatorium. Sindsdien is hij actief als drum-docent bij verschillende muziekscholen in de randstad, waaronder het Koorenhuis in Den Haag, de VAK in Delft en het CKC in Zoetermeer. Daarnaast maakt hij met verschillende bands al jarenlang podia en festivals over de hele wereld onveilig. Op het moment drumt Josha in Bullerslug, Carceri, Eve’s Fall en Skellot.

 

 

Docent: Matthijs de Ridder

Matthijs-225x300.jpg

Matthijs de Ridder (1983) studeerde drums (pop) aan het Rotterdams conservatorium en jazz slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij speelde met diverse bands en artiesten op podia in binnen- en buitenland en in verschillende radio en tv programma’s. Na zijn studie ontving hij van het Prins Bernhard Cultuurfonds een speciale beurs om in de VS (New Orleans en New York) gedurende 6 maanden masterclasses te volgen bij diverse top drummers. Matthijs werkt vanaf zijn 18e als docent, gaf bandcoaching-workshops op verschillende middelbare scholen en is gewend om les te geven aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus’s.