Zangles

Zangles:

In de popzanglessen komen verschillende methodes aan bod. Je kunt kiezen voor het;

Beginners pakket:
Mensen die nog geen ervaring hebben met zingen en het heel graag willen leren op een gezonde en leuke manier.

Het gevorderde pakket:
Je hebt al redelijk wat kennis opgebouwd en we gaan verder met wat jij vooral wilt ontwikkelen.

Prof pakket:
Voor zangers met veel ervaring of ambitie om zich voor te bereiden op het conservatorium.

Er wordt gewerkt volgens het CVT systeem van Catherine Sadolin. In de lessen werken we aan ademhaling, ademsteun de 4 verschillende stemfuncties en het gebruik van kleur en effect. Jij kiest jouw song en daar gaan we mee aan de slag. Interpretatie en presentatie, microfoon techniek zijn belangrijke onderdelen van de les. Alle doelgroepen en niveau’s zijn welkom om zich op te geven voor de popzanglessen. Dinaira en Lisa kunnen je persoonlijk begeleiden om alle aspecten van het zingen, muziek maken en muziek schrijven eigen te maken.

Klik hier voor tarieven en prijzen van alle cursussen.

Let op: Je kan je via het contactformulier gedurende het hele jaar inschrijven voor deze les, de cursusprijs wordt berekend naar het aantal maanden dat het seizoen nog duurt.

Zang docent: Dinaira Scheffers

77036_444228445626984_1612955825_n

Toen Dinaira Scheffers 12 jaar was, kwam ze terecht in diverse popbandjes waar ze verschillende instrumenten konden bespelen. Hoe gaaf alle instrumenten ook waren, zingen was iets waar ze zich het beste mee kon uiten. Ze bleef zich ontwikkelen en is met volle ambitie jaren later naar het Conservatorium in Rotterdam gegaan. Sindsdien speelde ze veel in diverse bandjes, waardoor ze veel ervaring heeft opgedaan. Ze heeft zich ontplooit tot een zangeres met een karakteristiek warm geluid die ze gebruikt in haar band AAPNOOTMIES.