Zangles

Of je nou graag onder de douche staat of de sterren van de hemel wil zingen op een podium, je leert het tijdens de zangles aan Popschool Den Haag!

Of je nou graag onder de douche staat of de sterren van de hemel wil zingen op een podium, je leert het tijdens de zangles aan Popschool Den Haag!

Wat te verwachten van onze zangles

Zangles bij PSDH

 

Tijdens zangles bij Popschool Den Haag kies jij jouw song en gaan we daarmee aan de slag. Interpretatie, presentatie en microfoon techniek zijn belangrijke onderdelen van de les, alsmede ademhaling, ademsteun, de 4 verschillende stemfuncties en het gebruik van kleur en effect. Deze aspecten van zangtechniek worden omschreven in het CVT systeem van Catherine Sadolin, wat een van de belangrijkste methodes is waar wij mee werken in de zanglessen.

 

Alle doelgroepen en niveau’s zijn welkom om zich op te geven voor de popzanglessen. Bij Popschool Den Haag wordt je persoonlijk begeleid om alle aspecten van het zingen, muziek maken en muziek schrijven eigen te maken.

 

zangles
zangles bandles

In de popzanglessen komen verschillende methodes aan bod en kan er voor verschillende Dinaira geeft les aan alle niveau’s.

Beginners:

Mensen die nog geen ervaring hebben met zingen en het heel graag willen leren op een gezonde en leuke manier.

Gevorderden:

Je hebt al redelijk wat kennis opgebouwd en we gaan verder met wat jij vooral wilt ontwikkelen.

Professional:

Voor zangers met veel ervaring of ambitie om zich voor te bereiden op het conservatorium.

Over de docent

dinaira zangles

Dinaira Scheffers

Toen Dinaira Scheffers 12 jaar was, kwam ze terecht in diverse popbandjes waar ze verschillende instrumenten konden bespelen. Hoe gaaf alle instrumenten ook waren, zingen was iets waar ze zich het beste mee kon uiten. Ze bleef zich ontwikkelen en is met volle ambitie jaren later naar het Conservatorium in Rotterdam gegaan. Sindsdien speelde ze veel in diverse bandjes, waardoor ze veel ervaring heeft opgedaan. Ze heeft zich ontplooit tot een zangeres met een karakteristiek warm geluid die ze gebruikt in haar band AAPNOOTMIES.
nl_NLDutch