Cursusaanbod

Bekijk hier ons huidige cursusaanbod

Bekijk hier ons huidige cursusaanbod

Recording and producing

Tijmen van Wageningen / Ingmar Spaaij

Recording and producing

Vanaf het allereerste idee tot aan de uiteindelijke ‘final mix', Tijmen en Ingmar begeleiden je om zo goed mogelijk je eigen visie in geluid uit te laten komen, bovendien vindt deze cursus plaats in één van onze opnamestudio’s, “the Womb” of “Inner Island Music Studio”.
Schrijf je nu in

How to Ableton

Matthijs de Ridder

How to Ableton

Een cursus waarin Matthijs je wegwijs maakt Ableton Live. Dat is muzieksoftware die tegenwoordig veel gebruikt wordt om tracks op te nemen en schrijven alsmede voor de aansturing van elektronische elementen bij een live optreden.
Schrijf je nu in

Solfege en muziektheorie

Timothy Dunn / Dinaira Scheffers / Tijmen van Wageningen

Solfege en muziektheorie

Bij dit vak leer je je muzikale gehoor verder ontwikkelen en leren we je de basis van de westerse muziektheorie.
Schrijf je nu in

Songwriting

Ingmar Spaaij / Timothy Dunn / Tijmen van Wageningen / Dinaira Scheffers

Songwriting

Wat maakt een goede popsong en. Hoe schrijf je er één? Aan de hand van eigen songs, die van je medecursisten én diverse covers werken we o.a. aan songstructuur, harmonie/melodie, spanningsboog, ‘catchy hooks’ en ritme zodat jij uiteindelijk via diverse praktijkopdrachten jouw boodschap zo goed mogelijk kan overbrengen aan de luisteraar.
Schrijf je nu in

Bandorganisatie en marketing

Timothy Dunn

Bandorganisatie en marketing

Een artiest die zich wil profileren op de muziekscene heeft veel meer nodig dan alleen maar goede nummers. Er komt een hele hoop organisatie bij kijken en tevens is het belangrijk om te weten hoe je je nummers uitbrengt en hoe je een fanbase kan opbouwen. Timothy kan je helpen met het vormen van een strategie en planning omtrent het uitbrengen en spelen van muziek.
Schrijf je nu in

Pedals and effects

Alexander van den Kleyenberg / Tijmen van Wageningen / Timothy Dunn

Pedals and effects

De tijd dat muziek alleen maar puur en ‘clean’ werd opgenomen is al lang geleden. Intussen wordt er een scala aan effecten gebruikt in de zoektocht naar een eigen sound of juist om een bestaande sound na te bootsen. In deze cursus leer je over de hoofdgroepen van dergelijke effecten, wat al die knopjes nou precies doen en krijg je advies over wat voor pedalen de juiste zijn voor wat jij wil bereiken.
Schrijf je nu in

Heb je een vraag over ons cursusaanbod?

nl_NLDutch