Gitaarles

Of je nou slag-gitarist, solo-gitarist of soundvirtuoos wil worden, bij ons ben je aan het juiste adres!

Wat te verwachten

Spelplezier en groei

Popschool Den Haag biedt gitaarlessen voor alle niveaus en leeftijden! Naast de algemene technieken gaan we aan de slag met de stijlen en songs die jij graag wilt leren. Samen spreken we doelen af, zoals: zo snel mogelijk in een band leren spelen, een zanger(-es) goed leren begeleiden of zelfs het schrijven van je eigen songs! Neem contact met ons op en wij koppelen je zsm aan een geschikte docent.

gitaarles muziekles
gitaarles muziekles

Over het algemeen worden de meeste onderwerpen vanuit praktisch oogpunt benaderd, dat wil zeggen dat oefeningen en theorie direct worden toegepast in muziek door te werken met o.a. drumloops, akkoordenschema’s en bestaande nummers. Ondertussen werk je ook aan goede basis skills, een muzikale fundering waarop je verder kunt bouwen.

Bij Popschool Den Haag kan je op gitaarles gaan om in een band te leren spelen, jezelf of iemand anders op gitaar te begeleiden, meer creativiteit in je spel te stoppen, je songwriting naar een hoger niveau te brengen, beter te leren samenspelen met een band, je oude passie nieuw leven in te blazen of bijvoorbeeld om je voor te bereiden op een toelatingsexamen bij één van de Conservatoria of popopleidingen.

Over de docenten

Ingmar Spaaij

Ingmar studeerde in 2006 af als gitarist aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Naast een grote liefde voor de gitaar in al zijn vormen (elektrisch, akoestisch, slide, dobro, pedalsteel, ..noem maar op) houdt hij zich veel bezig met songwriting en producing. In zijn eigen studio werkte hij reeds met diverse acts als Alexander McKenzie, Jeroen Kant en Delouise. Ingmar was voorheen docent/coach aan oa. Rootz in Delft en Het Koorenhuis in Den Haag. Heden is hij ook werkzaam als hoofdvakdocent aan de Zadkine Popacademie in Rotterdam.
Ingmar aan het mixen in de studio muziekles
gitaarles over ons

Tijmen van Wageningen

Als gitarist, bassist, zanger en songwriter is Tijmen al ruim 20 jaar bezig, in diverse bands en later aan het Amsterdams Conservatorium, waar hij in 2010 afstudeerde aan de popafdeling. Behalve live op het podium bij bands als Torii, Dandana, The Womb en Pop Up Animal Kids is Tijmen vaak te vinden in de studio (Basement StudioThe Womb studio) waar hij met een breed scala aan bands werkte (o.a. Di-rect, EUT, Dandana, Torii, The Great Communicators, Wodan Boys, Severin Bells, OHM, The Deaf). Naast gitaarlessen in alle stijlen geeft Tijmen ook workshops songwriting, (pre-) productie en studiotechniek.

Alexander van den Kleyenberg

Alexander raakte op twaalf-jarige leeftijd voor het eerst een gitaar aan tijdens een bandles in het Koorenhuis en was gelijk verkocht. Na in verschillende bands te hebben gespeeld belandde hij op het Conservatorium van Amsterdam. Daar studeerde hij in 2013 af op de popafdeling als gitarist.
Bekend met vele genres, maar voornamelijk gericht op Pop, Rock en Indie muziek. 
In de loop der jaren een grote passie ontwikkeld voor het gebruik van effecten en het zoeken naar te gekke sounds. Je kunt hem zien spelen in de bands The Great Communicators en Avi On Fire.
alexander gitaarles
nl_NLDutch