Pianoles

Of je nou in je eentje klassieke stukken wil spelen of in een band graag popsongs speelt, bij onze pianoles krijg je de juiste begeleiding

Of je nou in je eentje klassieke stukken wil spelen of in een band graag popsongs speelt, bij onze pianoles krijg je de juiste begeleiding

Wat te verwachten bij pianoles

Plezier en vooruitgang

Bij pianoles aan de Popschool Den Haag maak je kennis met de piano, in alle vormen die er nu bestaan. Zo heb je de akoestische piano, de elektrische piano en de synthesizers. Of je nou een beginner bent of een gevorderde, bij Timothy en Dinaira kan je je techniek verbeteren, nummers uitzoeken en instuderen, leren noten lezen en je kennis bijspijkeren. Dit gebeurt aan de hand van gestructureerde lessen, bestaande uit muzikale oefeningen en het instuderen van stukken. 

pianoles muziekles
zangles pianoles dinaira

Over het algemeen worden de meeste onderwerpen vanuit praktisch oogpunt benaderd, dat wil zeggen dat oefeningen en theorie direct worden toegepast in muziek, door te werken met drumloops, akkoordenschema’s en bestaande nummers.

Bij Popschool Den Haag kan je op pianoles gaan om in een band te leren spelen, meer creativiteit in je spel te stoppen, klassieke stukken te spelen of om meer te leren over harmonie en techniek.

Over de pianoles docenten

dinaira zangles

Dinaira Scheffers

Toen Dinaira Scheffers 12 jaar was, kwam ze terecht in diverse popbandjes waar ze verschillende instrumenten konden bespelen. Hoe gaaf alle instrumenten ook waren, zingen was iets waar ze zich het beste mee kon uiten. Ze bleef zich ontwikkelen en is met volle ambitie jaren later naar het Conservatorium in Rotterdam gegaan. Sindsdien speelde ze veel in diverse bandjes, waardoor ze veel ervaring heeft opgedaan. Ze heeft zich ontplooit tot een zangeres met een karakteristiek warm geluid die ze gebruikt in haar band AAPNOOTMIES.

Timothy Dunn

Timothy begon ooit op klassiek piano, maar belandde via het Koorenhuis op de basgitaar. Dat lag hem zo goed dat hij daarin doorging en in 2011 afstudeerde van de pop-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Timothy heeft sindsdien in veel verschillende soorten bands gespeeld en heeft hiermee veel ervaring opgedaan. Naast solo-projecten Dunn en Skellot is hij nu vooral actief in de bands The Great Communicators en Voodoo Chambers.

basgitaarles timothy
nl_NLDutch